Časopis Moj Zagreb je jedini časopis - izuzev stručnih časopisa - koji govori i potvrđuje povijest  urbanog  i kulturnog identiteta grada Zagreba stvaranoga  u kontinuitetu doprinosom građana, međusobnim uvažavanjem i nastojanjem da u svoj grad unesu najbolje. Upravo taj prijenos nekadašnje radosti i promišljanja pozitivnoga  identiteta grada Zagreba je upravo glavna odlika ovoga posebnoga, poticajnoga  i toliko rado čitanoga časopisa.

Ariana Kralj, upraviteljica Gliptoteke HAZU


Zagreb moj grad
Revija „Zagreb moj grad“ ušla je u moj dom gotovo slučajno. Nakon prvoga upoznavanja, čitanja brojnih i vrlo raznovrsnih priloga obogaćenih dobro osmišljenim izborom slikovne građe, reviju sam jednostavno zavolio.  Zagreb je središnja tema koja se provlači kroz stranice revije, a suradnici izvanredni. Tekstovi su pisani tako da ih može prihvatiti najširi krug čitatelja, a ono što je u njima važno, to je da će svatko od tih čitatelja iz njih nešto moći naučiti o svojem gradu i informirati se o njegovu životu. Jednom riječju, kada se upoznate s revijom „Zagreb moj grad“ tada se i Zagreb voli na cjelovitiji način.
Zvonko Maković 
Na posebnom i odlično uređivanom časopisu kao što je MOJ ZAGREB mogle bi nam zavidjeti i mnoge metropole. Njegove sadržajno i vizualno privlačive stranice pružaju dragocjenu građu iz gradske prošlosti, atraktivne reportaže i razgovore, uvide u zagrebačku današnjicu. Zagrepčani koji žele zaista znati gdje žive i kako su živjeli njihovi preci, ne smiju zanemariti MOJ ZAGREB. Iako imam mnogo posla, nikad ne propuštam pročitati stranice svakoga novog broja.
Viktor Žmegač
Samo površnom čitatelju moglo bi se učiniti kako se izvrsni časopis MOJ ZAGREB nostalgično bavi jedino prošlošću grada Zagreba i svime onim što je odavna ostalo za nama. No pred nama se, paradoksalno, upravo na taj način ukazuje jasnija slika suvremenog Zagreba, koji u ovim vremenima globalizacijske unifikacije svoju posebnost uvelike duguje vremenima prošlim. Zahvaljujući probranoj ekipi vrsnih suradnika, izrijekom eksperata u svojim strukovnim područjima, godinama već MOJ ZAGREB s neprikrivenom naklonošću ali i bespoštednim kriticizmom gradi sveobuhvatan povijesni mozaik uspona i padova, dosega i promašaja našega drevnog grada i generacija njegovih žitelja. Kako u stalnom ponavljanju povijesti doista nije ništa novo pod kapom nebeskom, neophodno je znati sve dobro ali i loše od onoga što je bilo, kako bismo mogli s uvjerenjem reći: (ne) ponovilo nam se! Upravo stoga časopis MOJ ZAGREB svoju neiscrpnu građu tako temeljito proučava, a svakog pozornog čitatelja – bez dociranja poučava. 
Zlatko Madžar