Listopad je mjesec za druženje s posebnim značajem!

Podržite Mjesec ružičaste vrpce u šik ambijentu Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Bara uz ružičaste zalogaje i privlačne slastice.

Zakoračite u listopad u ružičastim tonovima uz Pink popodnevni čaj u hotelu Esplanade

Ponuda je dostupna od 2. do 31. listopada 2024. u Esplanade 1925 Lounge & Cocktail Baru od 12:30 do 18:30.

Uputite se sa svojom prijateljicom, mamom, sestrom ili kolegicom na kultnu zagrebačku destinaciju, odjenite ružičasto i uživajte u poslastici koja nije samo ukusna nego ima i humanitarnu svrhu. Ove je godine važnije nego ikad poticati na rano otkrivanje raka dojke, a hotel Esplanade pruža vam savršenu priliku za to!

Jeste li znali da ružičasta vrpca, simbol borbe protiv raka dojke, nije oduvijek ružičasta? Prvotno je bila u boji breskve, no ubrzo se ružičasta nametnula kao boja solidarnosti i nježnosti, a danas je univerzalni simbol podrške i nade u svjetliju i zdraviju budućnost. Kao i svake godine, prva subota u listopadu obilježena je kao Dan ružičaste vrpce, ali podizanje svijesti o važnosti prevencije traje cijeli mjesec. Mjesec ružičaste vrpce već godinama obilježava i kultni zagrebački hotel Esplanade. U suradnji s neprofitnom udrugom P.I.N.K. life, hotel Esplanade i ove godine obilježava mjesec borbe protiv raka dojke na jedinstven način – limitiranim izdanjem Popodnevnog čaja u ružičastom ruhu. 

Esplanadina chefica Ana Grgić Tomić i glavna slastičarka Mirjana Špoljarosmislile su poseban meni nadahnut ružičastim tonovima, a hotel Esplanade donirat će 10% od iznosa svake narudžbe udruzi P.I.N.K. life. Pritom će i ove godine u znak solidarnosti te u čast globalnoj inicijativi od 1. do 3. listopada osvijetliti svoje pročelje ružičastim tonovima sa znakom ružičaste vrpce.

Ružičaste delicije za svako nepce

Ove godine vaši okusni pupoljci bit će oduševljeni privlačnimzalogajima i neodoljivim slasticama u ružičastom ruhu, koji seprigodno poslužuju na etažeru uz vrhunski čaj Ronnefeldtposlužen u čajniku. Prepustite se uživanju uz slasne zalogaje poput mini kroasana s drniškim pršutom i kremom od sušene rajčice, dimljene pastrve s kremom od hrena, ikrom pastrve i gelom od cikle te kroketa od paškog sira s marmeladom od pečene paprike. Zasladite se hrskavom torticom s namelakom od ružine vodice i bijele čokolade, domaćim pralinama punjenim curdom od hibiskusa, ružičastim macaronsima s malinama i timutskim paprom te mini chouxom s kremom od višnje i ružmarina.

Upotpunite priču ružičastim napitkom

Ružičasto iskustvo ne može biti potpuno bez osvježavajućeg pića u ruci. Ovog listopada nazdravite čašom vrhunskog talijanskog rosé prosecca Villa Sandi, provansalskim roséom WhisperingAngel ili kreativnim ružičastim koktelima. Pink Julep i Pink Spritzz potpisuje Vjenceslav Madić, poznat kao Master Kishoni, Esplanadin koktel-majstor, posebno u čast Mjeseca ružičaste vrpce. Savršeni su uz Pink popodnevni čaj, ali i bilo koji drugi trenutak.

Ne propustite ovu priliku da spojite ugodno s korisnim! Pridružite se Esplanadi u listopadu, podržite borbu protiv raka dojke, svojim utjecajem podignite svijest o ranim pregledima i uživajte u šarmantnom ružičastom ambijentu.Rezervirajte stol na vrijeme jer je ova ponuda dostupna samo do kraja mjeseca listopada.

Popodnevni čaj za dvoje iznosi 45 eura, a u njemu možete uživati svakodnevno od 12:30 do 18:30. Rezervirajte svoje mjesto pozivom na 01 45 666 33.

Budite dio ove ružičaste priče i zajedno s Esplanadom potaknite promjenu!

(PR)