Svečano otvorenje nove lokacije Poliklinike Aviva okupilo je preko 200 uglednih gostiju, uvaženih dionika iz domaćeg javnog i privatnog zdravstvenog sektora, predstavnika poslovne zajednice, institucija i Grada Zagreba

Poliklinika Aviva nakon investicije od preko 7 milijuna eura i preseljenja na novu lokaciju u Trpinjsku ulicu 7, nastavlja s investicijama u tehnologiju, zaposlenike i nove usluge, ali i aktivnom edukacijom pacijenata, sve s ciljem postavljanja još višeg standarda u privatnom zdravstvu i jačanja zdravstvene pismenosti te posljedičnog povećanja zdravih i kvalitetnih godina života građana Hrvatske, poručeno je sa svečanog otvorenja nove lokacije Poliklinike Aviva koje je okupilo preko 200 uglednih gostiju, uvaženih dionika iz domaćeg javnog i privatnog zdravstvenog sektora, predstavnika poslovne zajednice, institucija i Grada Zagreba.

Svečano otvorenje

Aviva se na novoj lokaciji prostire na više od 2600 četvornih metara, ima 110 zaposlenika i još 60-ak vanjskih suradnika. Pacijentima su na raspolaganju tri nova vrhunska radiološka uređaja: MR snage 1.5 Tesla, novi CT uređaj i novi rendgen. Dodatno je opremljen i laboratorij koji će na novoj lokaciji biti dostupniji svim građanima, kao i 50 specijalističkih i subspecijalističkih ambulanti koliko ih ima u Avivi. U sklopu moderno opremljene dnevne bolnice Aviva će omogućiti pacijentima kompleksnije liječenje i višesatnu terapiju. 

Poliklinika Aviva dio je Arsano Medical Group, najveće grupacije zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj i regiji. Arsano Medical Group uz Aviva čine još četiri specijalističke zdravstvene ustanove u Hrvatskoj – Specijalna bolnica za ortopediju i opću kirurgiju dr. Nemec, Specijalna bolnica Arithera, Poliklinika Dijagnostika 2000 i Poliklinika Uro centar, te vodeća dijagnostička zdravstvena ustanova iz Slovenije – Digitalna slikovna dijagnostika DSD iz Ptuja. Okrupnjavanje Arsano Medical Group pokrenulo je društvo Provectus Capital Partners (PCP) koje je u privatne zdravstvene ustanove do sada investiralo 45 milijuna eura. Arsano Medical Group ima ukupno 400 zaposlenih i kroz njihove ustanove prođe preko 100.000 pacijenata svake godine.

(PR)