Na ovogodišnjem sajmu više od 50 izlagača iz čak 7 zemalja

Nakon deset uspješno realiziranih međunarodnih sajmova turizma PLACE2GO u Areni Zagreb, s veseljem najavljujemo drugi po redu međunarodni sajam skijanja, PLACE2SKI. Ovaj sajam predstavlja iskorak prema organizaciji manjih, specijaliziranih sajmova koji će biti nadopuna glavnom sajmu turizma u Areni, ali i prilika da se bolje i kvalitetnije predstave izlagači iz određene grane turizma.

Na ovogodišnjem PLACE2SKI sajmu sudjeluje više od 50 izlagača iz čak 7 zemalja: Hrvatske, Slovenije, Austrije, Italije, Srbije, Bosne i Hercegovine te Crne Gore.

Posjetitelje očekuju brojne vrijedne nagrade na kreativnom natječaju, poput vikend skijanja u Sloveniji, Austriji i Bosni i Hercegovini, skijaških karata i vrijedne ski opreme. Sudjelovati mogu svi koji posjete sajam, a ulaz na sajam je besplatan.

Neki od izagača na sajmu:

Žuti Mačak nudi sve za skijanje na jednom mjestu. U ponudi su skijaški aranžmani na svim svjetskim skijalištima, te škola skijanja kako u inozemstvu, tako i na Sljemenu za sve uzraste. U trgovini Žutog mačka možete pronaći vrhunske brendove za skijanje, a također možete unajmiti skijašku opremu i obaviti servis skija.

Dorf SCHÖNLEITN je selo s udobnošću hotela. Nalazi se samo nekoliko minuta od jezera Faaker See i nudi odmor između planina i jezera. Savršeno je za obitelji i aktivne skijaše. Obnovljene seoske kuće odišu austrijskim šarmom, a boravak u udobnim apartmanima koji spajaju tradiciju i suvremeni stil pravo je iskustvo.

Skijalište Nassfeld u Koruškoj nudi obilje sunca i zabave na 110 kilometara savršeno uređenih skijaških staza i spada među 10 najboljih austrijskih skijališta. Do staza vodi 30 žičara i vučnica, a na raspolaganju su i brojni restorani i kuće na stazi.

Skijališta Crne Gore na najljepši način prikazuju potencijale netaknute prirode, parkova, planinskih vrhova, rijeka, jezera… Crna Gora s pravom nosi riječ “planina” u svom nazivu, budući da se više od 60% njenog teritorija nalazi na nadmorskoj visini iznad 1000 metara. Jedna od najljepših crnogorskih planina je Bjelasica, koja je okružena gradovima Kolašin, Mojkovac, Bijelo Polje i Berane. 

Skijalište Golte nije samo destinacija za skijaše, već moderno zimsko sportsko i turističko središte u kojem ćete pronaći sve što vam je potrebno za odličan zimski odmor. Riječ je o destinaciji s više od pola stoljeća tradicije. Osim skijanja, nudi smještaj s 4 zvjezdice u Wellness hotelu Montis, bogatu gastronomsku ponudu i raznovrsne zimske aktivnosti.

SKI TEAM CMROK organizira školu skijanja za sve uzraste na skijalištu Kreischberg/St. Lorenzen ob Murau u Austriji.

BAN TOURS nudi više od 30 skijaških destinacija, preko 130 objekata i 8 hrvatskih ski škola, sve poduprto s 25 godina iskustva u organizaciji skijaških aktivnosti.

Azur Tours nudi povoljne, zabavne i ugodne skijaške avanture u Austriji, Italiji, Francuskoj i Sloveniji. Nude i tradicionalno vikend skijanje na Nassfeldu kako bi započeli skijašku sezonu.
PR