Prestižni časopis Condé Nast Traveler svrstao je hotel Esplanade među 10 najboljih hotela srednje Europe

U okviru najiščekivanije godišnje nagrade – Reader’s Choice Awards 2022 – čitatelji iz cijelog svijeta ocijenili su iskustva s putovanja koja su im se najviše svidjela

Zagrebački hotel Esplanade našao se na prestižnom popisu Reader’s Choice Awards 2022 poznatog časopisa Condé Nast Traveler i prema glasovima čitatelja svrstan je u kategoriju 20 najboljih hotela srednje Europe, zauzevši visoko osmo mjestokao jedini hotel iz Hrvatske i regije, a iza sebe je ostavio i kultni Hotel Sacher iz Beča, čime je još jednom potvrdio prestiž i luksuz na svjetskoj razini.

Naime, čitatelji Condé Nast Travelera, najutjecajnijeg časopisa za putovanja i životni stil na svijetu, svake godine ocjenjuju najbolje destinacije, otoke, zračne prijevoznike, kruzere, odmarališta, spa destinacije i hotele koje su iskusili i doživjeli kao najbolje u svijetu.

Budući da ukupna ocjena dolazi upravo od zadovoljnih gostijuhotela, time je cijeli Esplanadin tim još više ponosan na ovo veliko priznanje. Ono je dokaz da su gosti prepoznali visoku kvalitetu i prvoklasnu uslugu koja je u rangu svjetskih luksuznih hotela. Za zagrebačku ljepoticu koja je simbol hotelijerstva već gotovo 100 godina ovo je veliko priznanje. Hotel Esplanade time je još jednom pokazao da je u samom vrhu, kao što je to učinio nebrojeno puta tijekom svoje povijesti.