Direktor Croatia Recordsa Želimir Babogredac i predsjednik Uprave Croatia Airlinesa Jasmin Bajić potpisali su sporazum o suradnji, na temelju kojeg će svojim korisnicima pružati brojne pogodnosti.

popuste prilikom kupovine zrakoplovnih karata, albuma, vinila, knjiga o glazbi i ostaloga glazbenog sadržaja, a zajedničke akcije objavljivat će nadruštvenim mrežama. 

Diskografska kuća Croatia Records ove godine obilježava 75 godina postojanja, vodeći je diskograf u regiji te lider u svim segmentima svojeg posla, sa širokim glazbenim repertoarom i velikim brojem izvođača. 
Nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines u svojeje 33 godine izgradio respektabilnu i cjelovitu uslugu u domaćem i međunarodnom zračnom prometu, a trajno pridonosi razvoju hrvatskog turizma i gospodarstva.

Dva velika brenda s nacionalnim predznakom rade i posluju u cijelom svijetu i time će ova zajednička suradnja obostrano unaprijediti poslovni i medijski značaj naših poslova. Zrakom danas ne lete samo avioni i putnici u njima, nego s njima putuju i stotine tisuća pjesama produciranih pod etiketama Jugoton i Croatia Records

Želimir Babogredac, direktor Croatia Recordsa. 

Glazbenicima i drugim korisnicima usluga Croatia Recordsa ponudit ćemo određeni popust na naše aviokarte, a naši putnici imaju mogućnost ostvariti određene popuste na usluge Croatia Recordsa. Vjerujem da će se naša suradnja razvijati na obostrano zadovoljstvo

Jasmin Bajić, predsjednik Uprave Croatia Airlinesa